سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دانش فقط سه گونه است : آیه ای استوار یا قانونی عادلانه و یا سنّتی پایدار و جز آن تنها فضیلت است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

نویسندگان وبلاگ -گروهی
کاربر(2)
لینک دلخواه نویسنده

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

صفحات اختصاصی
 
sitemap
آمار و اطلاعات

بازدید امروز :540
بازدید دیروز :23
کل بازدید :342901
تعداد کل یاداشته ها : 1567
103/9/9
8:59 ع

کم کم افرادی از جامعه که کمی از نظر مالی و سواد دیجیتال بالاتر از بقیه هستند ، به وبلاگ نویسی روی می‌آورند و برای هر کدام از آن‌ها ، وبلاگ نویسی به عنوان یک شغل ، یک تفریح و یا حتی پر کردن لحظات بیکاری است . قصد دارم در این مطلب به 6 نکته بسیار ساده اشاره کنم که باید حتماً در شروع به راه اندازی و بعد از راه اندازی وبلاگ جدیدتان ، برای رسیدن به موفقیت در این امر آن‌ها را رعایت کنید.

راه اندازی یک وبلاگ جدید

1. انتخاب یک سرویس وبلاگ دهی خوب

اولین قدم بعد از اینکه شما تصمیم به راه اندازی یک وبلاگ جدید می‌کنید انتخاب یک سرویس دهنده خوب برای راه اندازی و انتشار نوشته های شما در سطح وب است. سرویس دهنده وبلاگی بسیاری مثل میهن بلاگ ، بلاگفا ، پرشین بلاگ ، وردپرس.کام و … این روزها به شما ایت امکان را می‌دهند که به صورت کاملاً رایگان وبلاگ جدید خود را در محیط وب به انتشار رسانید اما اگر به فکر سفارشی سازی تمامی تنظیمات و محیط وبلاگ خود در آینده هستید بهتر است از ابتدا از سیستم‌هایی که به شما امکان راه اندازی یک وبلاگ درهاست شخصی را می‌دهند مانند وردپرس استفاده کنید.

البته سیستم وبلاگ نویسی زیادی هم اکنون به صورت کاملاً رایگان و متن باز مانند وردپرس وجود دارند که با استفاده از آن‌ها درهاست و دامنه ای که خریداری کرده‌اید به شما توانایی راه اندازی یک سایت و یا وبلاگ جدید را می‌دهند که بسیاری از آن‌ها نیز فارسی سازی شده‌اند.

 

2. انتخاب پوسته مناسب و ثابت

اگر فکر می‌کنید که کاربران دوست دارند شما هر هفته قالب خود را تغییر دهید سخت در اشتباهید ! . بهتر است که یک قالب برای مدتی طولانی بر روی وبلاگ شما قرار بگیرد . شاید از خود بپرسید که چرا ! باید بگویم که باعث می‌شود که وبلاگ شما ، به عنوان یک وبلاگ ثابت و با وقار در ذهن بازدید کننده جای بگیرد ، نه به نام یک وبلاگ گذرا و بدون هدف و …

 

3. طراحی بنر و لوگوی مناسب

مخصوصاً زمانی که وبلاگ جدیدی تاسیس می‌کنید ، نیاز به این بخش بیشتر می‌باشد . امکان دارد بخواهید جایی تبلیغات دهید و یا درون وبلاگ‌های دیگر خود ، بنر وبلاگ جدید را قرار دهید . لوگوی مناسب و با معنی و همین‌طور ، دارای رنگ بندی مناسب می‌تواند شما را بیشتر در ذهن کاربر بنشاند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اصول طراحی یک لوگو خوب برای وبلاگ خود می‌توانید از نکات انتشار یافته در مطلب چگونگی انتخاب یک آرم برای شرکت خود استفاده کنید.

 

4. برنامه ریزی داشته باشید !

در دسته بندی نوشته های وبلاگ خود در شروع کار دقت کافی را به خرج دهید تا در آینده نیاز به کار دوباره و یا تغییر موضوع فعالیت سایت خود نداشته باشید. اگر دوست دارید وبلاگ شما به موضوعی به صورت تخصصی بپردازد حتماً در زمینه‌هایی که هم اکنون در آن تخصص دارید و یا در حین یادگیری آن هستید بپردازید.

هیچ شخصی بدون داشتن برنامه ای معین موفق نشده است . پس برای پیشرفت خود برنامه داشته باشید ! مثلاً دوست دارید که هر هفته چند پست منتشر کنید و یا چه مقدار بودجه برای تبلیغات خود صرف کنید ؟ بهتر است از یک کاغذ و خودکار کمک بگیرید ! کارهایی که دوست دارید برای وبلاگ خود انجام بدهید را بنویسید و سعی کنید که آن‌ها را به خوبی انجام دهید. دارا بودن ریتم مناسب در انتشار مطالب می‌تواند به پیشرفت بهتر وبلاگ شما کمک کند.

 

5. شبکه های اجتماعی ! چرا که نه ؟

قبلاً هم مطالبی که نوشته‌ام ،  به این نکته اشاره کرده بودم که سئو ، فقط بهینه سازی برای گوگل نیست . بلکه شبکه های اجتماعی را نیز باید جدی گرفت . همان‌طور که فیس‌بوک ، دومین وب سایت دنیا در رتبه بندی الکسا است . صفحات خود را در توییتر و فیس‌بوک و جدیداً هم ، گوگل پلاس راه اندازی کنید و کاربران خود را به سمت آن‌ها بکشید . سپس با انتشار مطالب خود درون این شبکه‌ها ، کاربران را دوباره به وبلاگ خودتان بیاورید.

 

6. معرفی وبلاگ خود به گوگل

در مورد این بخش زیاد توضیح نمی‌دهم چون اکثر افراد  آشنایی کافی را با این بخش دارند و با مراجعه به Submit your content گوگل به راحتی می‌توانید به بهترین شکل ممکن این کار را انجام دهید. تنها توجه داشته باشید نیازی به ثبت وبلاگ خود در هزاران موتور جستجوگر و دایرکتوری وب را نخواهید داشت و با ثبت لینک سایت خود در بهترین ها همیشه می‌توانید نیاز وبلاگ خود را در این مورد بر طرف کنید.