سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مقصود از روزی گوارا، دانش است . [امام باقر علیه السلام درباره این کلام خدای متعال «و ما آنها را از چیزهای گوارا روزی دادیم»فرمود]
لوگوی وبلاگ
 

نویسندگان وبلاگ -گروهی
کاربر(2)
لینک دلخواه نویسنده

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

صفحات اختصاصی
 
sitemap
آمار و اطلاعات

بازدید امروز :29
بازدید دیروز :171
کل بازدید :359775
تعداد کل یاداشته ها : 1567
04/1/31
4:11 ع
شماره: IRCAR201108112
تاریخ: 08/06/90
نمیتوان از یک وب سایت بازدید کرد و امیدوار بود که آن وب سایت امن است. حتی وب سایتهای شناخته شده و معروف میتوانند مورد سوء استفاده قرار بگیرند و برای عرضه ویروسها و اشکال دیگری از بدافزارها استفاده شوند. هر زمانیکه یک صفحه وب از شما اطلاعات حساسی را میپرسد، شما باید قادر به تشخیص امنیت آن سایت باشید. توانایی شناسایی یک اتصال امن به صفحات وب بسیار مهم است.
سایت CNet در مقاله ای به معرفی تعدادی از سرویس­های رایگان برای بررسی امنیت یک سایت پرداخته است. اگرچه این سرویس­ها به طور صد در صد نتیجه قطعی به همراه ندارند، اما تا حدی می­توانند سایت­های امن و ناامن را برای کاربران تفکیک نمایند. این مقاله توضیح میدهد که چگونه میتوانید قبل از مشاهده یک وب سایت، امنیت آن را بررسی کنید.
مقدمه
آیا شما دچار سرقت هویت شدهاید؟ شما از هر سیستمی اعم از مکینتاش، ویندوز، لینوکس، iOS یا اندروید استفاده کنید، یک احتمال بسیار قوی وجود دارد که شخصی به منظور به دست آوردن اطلاعات شخصی شما، یک ایمیل یا یک پیغام متنی را برایتان ارسال کند. بهترین توصیه ای که میتوانیم پیشنهاد کنیم استفاده از یک مرورگر هوشمند است. این بدان معناست که شما باید همیشه قبل از وارد شدن به سیستم، آدرس URL سایت بانکی، سایت شبکه اجتماعی و سایت ایمیل خود را به دقت بررسی کنید. اکثر مرورگرها از جمله فایرفاکس، کروم و اینترنت اکسپلورر، اکنون حاوی یک تغییر رنگ در سمت چپ نوار ابزار هستند تا نشان دهند که سایت مورد نظر به عنوان یک سایت معتبر تایید شده است. این فکر خوبی است که همیشه آدرس را به صورت دستی در نوار آدرس تایپ کنیم و هرگز لینکها را از طریق ایمیل دنبال نکنیم. همچنین استفاده از HTTPS به جای HTTP یک ایده خوب است، اگرچه HTTPS از خطا و شکست محفوظ نیست.
سرویسهای بررسی آنلاین رایگان وب‌‌سایت
برخی از آنتی ویروسها امکاناتی برای حفاظت از شبکه را فراهم میکنند که امن بودن یک فایل یا یک وب سایت را بررسی میکنند. افزونه های مرورگر نیز عامه پسند هستند، زیرا به کاربران هشدار میدهند که این صفحه مضر است یا نه. اکثر مرورگرها هر سایت مضر یا دانلودهای ناامن را مسدود میکنند. اما در ادامه مطلب، شما با سرویسهای آنلاینی آشنا میشوید که امن بودن یک وب سایت یا میزبانی یک وب سایت از بدافزار را بررسی میکنند. این سرویسها را به bookmark یا favorite مرورگر خود اضافه کنید تا در آینده هر زمان که خواستید یک وب سایت را مشاهده کنید، ابتدا از این سرویسها برای بررسی امن بودن آن وب سایت استفاده کنید تا سیستم شما با مشکلی مواجه نشود و آسیب نبیند:
·         Google Safe Browsing: این سرویسی است که توسط گوگل ارائه شده است. تنها آدرس URL را به جای کلمه Example در انتهای آدرس زیر وارد کنید.
http://google.com/safebrowsing/diagnostic?site= Example
مثال:
·         HpHosts Online: استیو برن این سرویس را برای مشاهده اینکه سایت مورد نظر تحت عنوان بدافزار یا سایت سرقت هویت فهرست شده است یا نه، ایجاد کرده است.
·         LinkScanner Online: اگر سایتی مضر باشد، کدهای مخربی در خودش پنهان کرده باشد یا مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد، شما نیز میتوانید از این سرویس استفاده کنید. 
·         Norton Safe Web: سرویسی است که توسط شرکت امنیتی سایمانتک ارائه شده است تا امن بودن یا نبودن یک سایت را بررسی کند. لینکهای خطرناک در یک فایل فهرست شدهاند، ولی قابل کلیک کردن نمی باشند. کاربران میتوانند بررسیهای خودشان را اضافه کنند. اگر سایتی به عنوان سایت خوب یا مضر شناخته نشد، آنها میتوانند ارزیابی خودشان از آن سایت را به فایل اضافه کنند.
·         McAfee SiteAdvisor: امن بودن یک سایت یا داشتن بدافزار را برسی میکند.
·         sURL: یکی دیگر از سرویسهای رایگان از استیو برن است. اگر سایت به عنوان بدافزار شناخته شود یا در پایگاه داده HpHosts لیست شده باشد، شما نمیتوانید یک تغییر مسیر URL را ایجاد کنید. 
·          Lookout Mobile Security: لینکهای مخرب را بر روی دستگاههای اندورید مسدود میکند.
·         Mobilation Android app: لینکهای مخرب را بر روی دستگاههای اندورید مسدود میکند.
بسیاری از مجموعه های امنیتی برای بررسی لینکهایی که شما بر روی آنها کلیک میکنید، با افزونه های مرورگر همراه هستند و این افزونه ها در مورد اسکن کردن نتیجه جستجو و اضافه کردن آیکونهایی برای نمایش امنیت یک لینک، نسبتا خوب کار میکنند. قبل از آنکه یک فایل را دانلود کنید، ممکن است بخواهید یکی از سرویسهای زیر را به عنوان افزونه به مرورگر خود اضافه نمایید:
·         Dr.Web Link checker: این سرویس که به صورت رایگان در دسترس است، بر روی مرورگرهای فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و اپرا نصب میشود. تنها بر روی یک لینک دانلود کلیک راست کنید و اجازه دهید تا این سرویس بررسی کند که آیا فایلی را که میخواهید دانلود کنید امن است یا نه.
·          Google Safe Browsing: افزونه برای مرورگر فایرفاکس.
·         Windows Internet Explorer 8: این مرورگر یک فیلتر صفحه هوشمند دارد که بررسی میکند آیا سایت مورد نظر یک سایت سرقت هویت است یا اینکه فایلی را که دانلود میکنید یک فایل مخرب است یا نه.
·         AVG LinkScanner (download for Windows | Mac): یک افزونه رایگان است که با هر دو سیستم عامل ویندوز و مکینتاش سازگار است.
خلاصه
برای بررسی یک لینک چندین سرویس وجود دارد. برای شروع Google Safe Browsing سرویس خوبی است، ولی hphosts در مقایسه با آن اطلاعات جزئی بیشتری را در اختیار شما قرار میدهد. دو سرویس عالی دیگر Norton Safe Web از شرکت سایمانتک و Unmasked parasites است. افزونه AVG LinkScanner با هر دو سیستم عامل ویندوز و مکینتاش سازگار بوده و دانلود آن رایگان است. دو سرویس Mobilation Android app یا Lookout Mobile Security نیز لینکهای مخرب را بر روی دستگاههای اندورید مسدود میکنند و دانلود آنها رایگان است.