سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرگاه [بذر] دوستی رویید، کمک رساندن به یکدیگر و پشتیبانی از یکدیگر، واجب می گردد . [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

نویسندگان وبلاگ -گروهی
کاربر(2)
لینک دلخواه نویسنده

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

صفحات اختصاصی
 
sitemap
آمار و اطلاعات

بازدید امروز :563
بازدید دیروز :753
کل بازدید :343677
تعداد کل یاداشته ها : 1567
103/9/10
10:23 ص

این کد و برنامه کارت شارژ رایگان ساز ایرانسل هم است که برنامه ایرانسل با یک گوگلینگ به دست می اید پس ما اینجا کد دائمی کردن ایرانسل و همراه اول را بیان می کنیم

همراه اول:*140*4869348934*تلفن شما*311344*#

ایرانسل:*235547853*32545456*کد پین 2 سیم کارتتان*شماره تان*4566756#


90/12/10::: 2:13 ع
نظر()
  
  

متاسفانه این برنامه ها که به اسامی مختلفی در اینترنت اند همگی رفع لیتر کرده وسایت های لیتر را باز می کنند و ممکن است موجب سرقت اطلاعات شما شوند(مراجعه کنید به بخش امنیت کامپیوتر) و سه سال هم حبس دارند پس این اسامی را به شما می دهیم تا گول نخورید و در دام سارقان اطلاعات نیفتیدu99to95   hide ip easy uc browser


  
  
1390/11/20

فیس‌بوک و گوگل اعلام کردند که به دستور یک دادگاه در هند، محتواهای توهین‌آمیز را حذف کردند.


هموطن آنلاین_ فیس‌بوک و گوگل اعلام کردند که به دستور یک دادگاه در هند، محتواهای توهین‌آمیز را حذف کردند.
فیس‌بوک و گوگل در میان 21 شرکت اینترنتی ازجمله یاهو و اورکات قرار دارند که با یک دادخواست حقوقی در دهلی مواجه شده که آن‌ها را به میزبانی محتواهایی متهم کرده که امکان دارد موجب ناآرامی‌های اجتماعی شوند.
قضات این دادگاه، سایت‌هایی که موفق به حذف این محتواهای توهین‌آمیز و تهاجمی نشوند را به مسدود کردن تهدید کرده، اما بسیاری از شرکت‌ها اعلام کرده‌اند که فیلتر کردن این محتواها از قبل امکان‌پذیر نیست.


  
  
جنگ مایکروسافت علیه گوگل آغاز شد


تاریخ:1390/11/20

مایکروسافت پیکار تبلیغاتی سه روزه تازه خود بر ضد گوگل را با برشمردن مزایای تازه ترین مرورگر اینترنتی خود یعنی IE9 آغاز کرده است.


هموطن آنلاین_ مایکروسافت پیکار تبلیغاتی سه روزه تازه خود بر ضد گوگل را با برشمردن مزایای تازه ترین مرورگر اینترنتی خود یعنی IE9 آغاز کرده است.
مایکروسافت در این تبلیغ مدعی شده IE9 از همه مرورگرهای دیگر برتر است و مانع از ردگیری عملکرد کاربران توسط شرکت های تبلیغاتی می شود.
مایکروسافت هفته گذشته هم آگهی بزرگ تمام صفحه ای را در روزنامه ها و نشریات معتبر آمریکایی مانند نیویورک تایمز، وال استریت و یو اس ای تودی چاپ کرده بود و در آنها از تصمیم گوگل برای تغییر سیاست های مربوط به حریم شخصی خود به شدت انتقاد کرده و در مورد تبعات آن به کاربران اینترنت هشدار داده بود.
در دومین آگهی مایکروسافت در این زمینه بر برتری ومزایای سرویس های هات میل و آفیس 365 بر جیمیل و سرویس اسناد گوگل تاکید شده بود. گوگل هنوز واکنشی به رجزخوانی های مایکروسافت نشان نداده است.
مایکروسافت مدعی است کنترل امکانات خدماتش در مقایسه با سرویس های مایکروسافت بسیار آسان تر است و کاربران خدمات مایکروسافت راحت تر می توانند اطلعات حساسشان را کنترل کنند.
در یکی از این آگهی ها به کنایه تاکید شده که تنها مشتری حقیقی و واقعی گوگل آگهی های تبلیغاتی است و سیاست های گوگل بر این اساس تنظیم می شود.


  
  

 

BitLocker ابزاری است که به کمک آن می‌توان داده‌های خود را در برابر تهدیدهایی مانند حمله هکرها، سرقت و یا گم شدن محافظت نمود. یکی از بهبودهای امنیتی ویندوز 7 که تنها در ویرایش‌های Ultimate و Enterprise وجود دارد، ویژگیBitlocker است که توسط رمزنگاری کل درایوهایی که ویندوز و اطلاعات شما روی آن‌ها قرار دارد، تمامی اسناد و رمزهای عبور را امن‌تر می‌کند. فقط کافی است یک‌بار ویژگی BitLocker را فعال نمایید، بعد از آن تمامی اطلاعاتی که روی آن درایو ذخیره می‌کنید به صورت خودکار رمز می‌شوند.
رمزنگاری:
رمزنگاری راهی است که بوسیله دستکاری کردن محتوی یک فایل یا یک پیغام برای بالا بردن امنیت آن فایل یا پیغام استفاده می‌شود، در نتیجه آن فایل‌ها و پیغام‌ها تنها توسط افرادی که مجوز کلید رمزنگاری را دارند و می‌توانند با آن کلید فایل را از حالت رمز در بیاورند، قابل دسترسی هستند. به عنوان مثال، اگر شما از وب سایتی وسیله‌ای را خریداری نمایید، تمامی اطلاعاتی که در تراکنش با آن سایت وارد کرده‌اید از قبیل آدرس، شماره تلفن و شماره کارت اعتباری رمز می‌شوند تا به امن بودن این اطلاعات کمک نمایند.
EFS:
EFS یکی از ویژگی های ویندوز است که شما می‌توانید از آن برای ذخیره اطلاعات به صورت رمز شده روی هارد دیسک خود استفاده نمایید. رمزگذاری قویترین حفاظتی است که ویندوز برای امن نگه داشتن اطلاعات شما فراهم می‌نماید.
برخی از ویژگی‌های کلیدی EFS :
·         رمزگذاری ساده است; تنها نیاز است که در ویژگی‌های فایل یا پوشه گزینه‌ای را انتخاب کرده تا این ویژگی فعال شود.
·         باید نظارت کنید چه کسی می‌‌تواند فایل‌ها را بخواند.
·         هنگامی‌که فایل‌ها را می‌بندید، رمز می‌شوند و هنگام باز کردن فایل‌ها، به صورت خودکار از حالت رمز در آمده و آماده استفاده هستند.
·         اگر در مورد فایل رمز شده ای نظرتان عوض شد می‌توانید با برداشتن علامت گزینه مربوط در قسمت ویژگی‌های فایل آن را غیر فعال نمایید.
توجه: ویژگی EFS در ویندوز7 ویرایش‌های starter، Home Basic و Home Premium وجود ندارد. برای این ویرایش‌ها باید موارد زیر را انجام دهید:
·         فایل را با استفاده از دستور Cipher.exe در اعلان فرمان ویندوز از حالت رمز در می‌آورید. (کاربران پیشرفته)
·         فایل رمز شده را تغییر دهید.
·         یک نسخه از فایل رمز شده را به صورت غیر رمز روی هارد کامپیوتر کپی کنید.
·         کلیدها یا گواهینامه‌هایEFS   را وارد نمایید.
·         به کمک دستورCipher.exe  در اعلان فرمان ویندوز از گواهینامه‌ها و کلیدهای EFS، نسخه پشتیبان تهیه نمایید. (کاربران پیشرفته)
تنظیم هارد دیسک برای فعال سازی BitLocker  :
برای رمزگذاری درایوی که ویندوز روی آن قرار دارد، کامپیوتر باید دو بخش داشته باشد: یک بخش سیستم ( که حاوی فایل‌های مورد نیاز برای راه‌ اندازی کامپیوتر است) و یک بخش سیستم عامل ( که حاوی ویندوز است). بخش سیستم عامل رمزگذاری خواهد شد و بخش سیستم بدون رمزگذاری باقی خواهد ماند تا سیستم بتواند شروع به کار کند.
در نسخه‌های قبلی ویندوز، شما باید این بخش‌ها را به صورت دستی ایجاد می‌نمودید. در این نسخه از ویندوز این بخش‌ها به صورت خودکار ایجاد می‌شوند. اگر کامپیوتر شما بخش سیستم را نداشته باشد، ویزارد BitLocker یک بخش سیستم را با استفاده از 200 مگابایت از فضای هارددیسک برای شما ایجاد می نماید. توجه داشته باشید به درایو بخش سیستم هیچ نامی اختصاص داده نمی‌شود و در پوشه‌های کامپیوتر هم نشان داده نمی‌شود.  
محافظت از فایل‌ها با استفاده از BitLocker:  
می‌توانید از گزینه BitLocker Drive Encryption استفاده نمایید تا به حفاظت تمامی فایل‌های ذخیره شده روی درایو سیستم عامل و روی درایوهای داده‌ (مانند هارد درایوهای داخلی) کمک کنید. هم چنین می‌توانید از BitLocker To Go برای کمک به حفاظت تمامی داده‌های ذخیره شده روی درایوهای قابل حمل داده‌ها ( مانند هارد درایوهای خارجی و درایوهای فلش USB) استفاده نمایید.
برخلاف EFS، که این امکان را به شما می‌دهد تا فایل‌های تکی را رمزگذاری کنید، BitLocker کل درایو را رمز می‌نماید. شما می‌توانید وارد سیستم شده و به طور معمول با فایل‌های خود کار کنید، اما استفاده از این رمزگذاری کمک می‌کند تا هکرها نتوانند به فایل‌های سیستمی شما دسترسی داشته باشند تا بواسطه آن پسورد شما را کشف کنند. هم چنین در صورتی که هکرها هارد دیسک شما را بر داشته و بر روی کامپیوتر دیگری ببندند، نمی‌توانند به درایوها دسترسی داشته باشند.
هنگامی‌که فایل جدیدی به درایوی که توسط BitLocker رمز شده است اضافه می‌نمایید ، BitLocker به صورت خودکار آن را رمز می‌کند. فایل‌ها تا زمانی‌که روی درایو رمز شده قرار دارند، به صورت رمز باقی می‌مانند.
در صورتی‌که فایل روی درایوی که رمز نیست یا کامپیوتر دیگری منتقل شود، رمز گشایی ‌شده و دیگر به صورت رمز شده نیست. اگر شما فایل را با کاربران دیگر از طریق شبکه به اشتراک بگذارید، این فایل ها تا زمانی که روی درایوهای رمز شده ذخیره شوند، به صورت رمز باقی می‌مانند و تنها توسط کاربرانی که مجوز دارند، قابل دسترسی خواهند بود. 
اگر درایو سیستم عامل را رمز گذاری کنید، BitLocker در مدت زمان راه اندازی برای هر موقعیتی که می‌تواند یک خطر امنیتی را نشان دهد، کامپیوتر را بررسی می‌کند. اگز یک خطر امنیتی بالقوه کشف شد، BitLocker درایو سیستم عامل را قفل می‌کند و برای بازشدن آن یک کلید بازیابی BitLocker را درخواست می‌کند. مطمئن شوید هنگامی‌که برای اولین بار BitLocker را فعال می‌کنید، این کلید بازیابی را ایجاد کرده باشید.     
اگر درایو داده‌ها (ثابت یا قابل جا به جایی) را رمز گذاری می‌کنید، می‌توانید توسط یک رمز عبور یا یک کارت هوشمند، قفل درایو رمزگذاری شده را بازکنید و یا تنظیم کنید هنگامی‌که وارد سیستم کامپیوتر می‌شوید، قفل درایو به صورت خودکار باز شود.
می‌توانید در هر زمانیBitLocker  را غیر فعال نمایید، حتی به طور موقت به حالت تعلیق در آورید یا این‌که به طور دائم آن را غیر فعال نمایید. 
توجه: قابلیت رمزگذاری درایوها با استفاده از BitLocker Drive Encryption تنها در ویندوز 7 ویرایش‌های Ultimate و Enterprise قابل دسترسی است.
فعال سازی BitLocker:
  
1-      بر روی کلید شروع کلیک کنید و سپس از منوی آن گزینه control panel را انتخاب کرده، security را انتخاب کنید و بر روی گزینه BitLocker Drive Encryption کلیک نمایید.
2-      گزینه Turn on BitLocker را انتخاب کنید تا ویزارد نصب BitLocker آغاز شود. اگر در این قسمت از شما رمز عبور مدیر شبکه یا تاییده را دخواست کرد، رمز عبور را وارد کنید یا تاییده را فراهم نمایید.
3-      مطابق دستورات ویزارد پیش روید.
 
غیر فعال کردن یا متوقف کردن موقت BitLocker:
 
1-      بر روی کلید شروع کلیک کنید و سپس از منوی آن گزینه control panel را انتخاب کرده، security را انتخاب کنید و بر روی گزینه BitLocker Drive Encryption کلیک نمایید.
2-      یکی از دو روش زیر را ادامه دهید:
·         برای غیرفعال کردن موقتی BitLocker، گزینه Suspend Protection را انتخاب کرده و روی گزینه yes کلیک نمایید.
·         برای غیرفعال کردن BitLocker و رمزگشایی درایو، گزینه Turn off BitLocker را انتخاب و سپس روی گزینه Decrypt Drive کلیک نمایید.
  
فیلم آموزشی:

  
  
قابلیت های کلیدی Mozilla Firefox :
- واسط کاربری جدید و جذاب تر نسبت به قابل
- سرعت بسیار بالا در بارگزاری صفحات وب
- دارای قابلیت ‏Tabbed Browsing (باز شدن تمام صفحات در یک صفحه)
- امنیت بالا در محیط نا امن اینترنت
- جلوگبری از خطرات احتمالی Spy-Ware ها و دزدان
- جلوگیری از باز شدن صفحات تبلیغاتی بی مورد(Popup - bloker)
- محافظت از پسوردها و رمز های عبور خصوصی و امنیتی
- مدیریت حرفه ای تر Add-on ها
- استفاده ساده تر از نرم افزار
- پشتیبانی از HTML نسخه 5
- پشتیبانی از نسخه 3 CSS
- امکان سازگاری با فرمت ویدئویی WebM
- کاهش بسیار محسوس Crash ها در استفاده از این نسخه
- سازگاری مثال زدنی با جاوا اسکریپت برای بارگزاری هرچه بهتر صفحات
- آنلاین بودن همیشگی و عدم قطع شدن سوکت های ارتباطی (اجرای بهتر بازی ها و چت کردن)
- امکان نمایش تمام صفحه ویدئوها
- امکان مشاهده آفلاین صفحات از قبل کش شده
- کش بخش هایی از سایت ها که معمولا ثابت هستند
- انعطاف پذیری بسیار بالای نرم افزار در مواجه با سلایق مختلف
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
- و ...
 
 
 
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
 

 
این غول نرم افزاری دنیا در سطح اینترنت و گشت و گذارهای آنلاین هم خود را به یکه تاز مانند گذشته مطرح سازد و دوباره IE را در صدر قدرتمندترین مرورگرها قرار دهد. مدت زیادی نیست که مایکروسافت شروع به ساخت این نسخه از مرورگر خود کرده است. با توجه به این که مایکروسافت قول داده با ارائه این نسخه قابلیت های بسیار جدیدی را به کاربران هدیه نماید شاید دور از انتظار نباشد که این نسخه بازهم بتواند جای روباه مکار فایرفاکس را در صدر بهترین مرورگرها از تمامی جهات بگیرد چرا که در آخرین آزمایش ها هم حتی نسخه های پیش نمایش IE9 توانسته با اختلاف های چشم گیری تمامی مرورگرها را کنار بزند و در آزمایشات مختلف خود را به عنوان بهترین مطرح نماید و با توجه به این که همین چند وقت پیش مرورگر مایکروسافت 15 ساله هم شد شاید بهترین هدیه هم همین باشد که نهایت سرعت را کاربران با این نسخه تجربه کنند. اما از این مقدمه ها گذشته مایکروسافت قابلیت های فوق العاده جدیدی را به این نسخه اضافه کرده که مطمئنا در انتخاب کاربران نقش بسیار بالایی را ایفا می کنند . اولین نکته این است که مایکروسافت و توسعه دهندگان IE تغییرات چشم گیری را در قسمت واسط گرافیکی برای کاربران ترتیب داده اند که امروزه در انتخاب کاربران نقش مهمی را ایفا می کند ؛ سرعت بالاتر در نمایش صفحات سایت ها با بهره گیری از موتورهای پردازشی فوق العاده قوی تر برای جاوا ، بهره گیری از نسل آینده تکنولوژی های تحت وب و همچنین نسخه های جدید CSS و HTML حاصل شده است. اینها البته در سازگاری بهتر با استانداردهای تحت وب هم اثرگذار هستند. HTML5 و CSS3 تا به حال در هیچ مرورگری استفاده نشده اند و چون IE9 اولین مرورگری است که از این دو پشتیبانی می کند مطمئنا مورد توجه همگان قرار خواهد گرفت ؛  البته نسخه 4 فایرفاکس قرار است که از این دو پشتیبانی کند ولی چون پیش بینی می شود تا پایان سال 2010 ارائه گردد نتیجه بر آن است که مرورگر مایکروسافت اولین مرورگری است که از نسخه های جدید HTML و CSS پشتیبانی می کند.
 
 
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
 
VLC Media Player v1.1.10VLC پلیری کوچک با قابلیت های بزرگ
 
 
امروزه با پیشرفت فناوری و تولید فیلم ها با کیفیت فوق العاده تماشای فیلم ها به تفریحی برای افراد تبدیل شده است. فیلم هایی که کیفیت فوق العاده دارند و در فرمت های مختلف به کاربران عرضه می شوند. اکثر کاربران و افراد برای تماشای فیلم های خود به رایانه های شخصی روی می آورند. این کاربران اغلب برای تماشای هریک از فرمت های مختلف فیلم ها می بایست نرم افزاری جداگانه نصب کنند که بیشتر این ابزار ها حجم زیادی از حافظه را اشغال کرده و در یک کلام نرم افزار های سنگینی به شمار می روند. VLC Media Player نام نرم افزاری با حجم بسیار کمتر از نرم افزاری های مشابه می تواند 99 درصد فیلم هایی را که کاربران اغلب تماشا می کنند را اجرا نماید. حجم پائین و محیط بسیار ساده نرم افزاری از مهم ترین قابلیت های این نرم افزار محسوب می شود. در نظر بگیرید برای اجرای DVD های خود باید نرم افزارهای سنگینی همچون Cyberlink PowerDVD و یا Corel WinDVD را برروی سیستم خود نصب کنید. این نرم افزار ها ضمن این که فضای نسبتا زیادی از هارد دیسک شما را اشغال می کنند، برای اجرای فیلم ها نیز فضای زیادی هم از حافظه سیستم یعنی رم اشغال می کنند. اما VLC بسیار کم حجم و سبک است در حالی که می تواند به راحتی DVD ها را حرکت در آورد. این ابزار می تواند به جای همه نرم افزار هایی که به عنوان پلیر بر روی سیستم نصب می شود قرار گیرد زیرا قادر است تا 99 درصد فرمت ها را پشتیبانی کند. همچنین قادر است فرمت های مختلف را به یکدیگر تبدیل کند. یعنی به یک تیر می توان چند نشان را هدف گرفت. جالب است بدانید این نرم افزار با این همه قابلیت ضمن این که کاملا رایگان است. نسخه جدید که حاصل 2 سال پژوهش شرکت سازنده است به تازگی منتشر شده که در همین مدت کوتاه هم حدود 90 هزار بار این نرم افزار دانلود شده است که این تعداد برای این زمان کوتاه عددی فوق العاده محسوب می شود.
قابلیت های کلیدی نرم افزار VLC Media Player v1.1.10:
- پشتیبانی کامل از انواع مختلف فرمتهای صوتی و تصویری
- پخش انواع DVD ،VCD با کیفیت FULL HD
- حجم بسیار اندک نسبت به قابلیت های فراوان آن و همچنین نسبت به نرم افزار های مشابه
- محیط بسیار ساده و کاربر پسند بصورت کاملا رایگان
- پشتیبانی از فایلهای ناقص دانلود شده و پخش دیسکهای مخدوش شده
- پشتیبانی در زبان های مختلف از جمله زبان شیرین فارسی
- قابلیت اجرا در اکثر سیستم عامل ها یعنی ویندوز، لینوکس، مکینتاش و ...
- پوسته های متعدد برای سلیقه های مختلف
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
- و ...
 

 طریقه فعالسازی :
- پس از دانلود برنامه توسط نرم افزار WinRar فایلها را از حالت فشرده شده خارج نمایید.
- قبل از  نصب نرم افزار اتصال اینترنت خود را قطع کنید و سپس اقدام به نصب نرم افزار نمایید.
- نرم افزار رایگان بوده و بدون نیاز به کرک کردن قابل استفاده می باشد.
 
 
 
 
 
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
 
 
اگر در وب گشت و گذاری کرده باشید حتما به سایتهائی برخورد کرده اید که برای دیدن آن سایت شما احتیاج به نصب کردن Macromedia Flash Player را دارید تقریباً کمتر صفحه وبی میتوان یافت که در آن از فلش استفاده نشده باشد. فرمت فلش و نرم افزار بزرگ Flash کمپانی ماکرومدیا از جمله فرمتها و نرم افزارهای زیبای و دوست داشتنی دنیای کامپیوتر می باشند که در کمتر وب سایتی شما اثری از این فرمتهای کم حجم و توانا نمی توانید بیابید.کمپانی بزرگ ماکرومدیا چند وقتی است که تمامی امتیازات خود را به کمپانی بزرگ و آشنای Adobe واگذر کرده است تا من بعد دیگر نرم افزار Flash را از نسخه های بعد با نام Adobe Flash Player بشناسید. نرم افزار فلاش پلیر (Flash Player) این امکان را فراهم می آورد تا برنامه نویسان و توسعه دهندگان صفحات فلاش با افزودن تصاویر ویدیویی، متن، صدا و دیگر افکتهای گرافیکی به فایل های خود، برنامه هایی جذاب تر را آماده نمایند.
برخی از ویژگی نرم افزار Adobe Flash Player v11.0.1.152 Final:
- Action 3.0 : نسخه ی 3.0 از اکشن اسکریپت
- New virtual machine : مجهز به Virtual Machine یا ماشین مجازی جدید
- Increased performance : افزایش کارایی و بازده نرم افزار
- Enhanced security : افزایش میزان امنیت
- Display API : نمایش توابع API
- File upload/download : آپلود و دانلود فایلها
- Enhanced expressiveness :  بیانگری بیشتر این نسخه
- External API : توابع API خروجی
- Asynchronous communication model : مدل ارتباطی ناهمگام
- نصب راحت تر و فراگیر تر
- پشتیبانی Input Method Editor یا IME
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب 7
- و ...
 
 



با تشکر از سایت آسان دانلود

  
  
ماهنامه شبکه - یکی از عواملی که همواره باعث شده کامپیوترها در معرض تهدیدهای امنیتی قرار بگیرند، استفاده از نسخه‌های قدیمی مرورگرهای وب بوده‌است....


یکی از عواملی که همواره باعث شده کامپیوترها در معرض تهدیدهای امنیتی قرار بگیرند، استفاده از نسخه‌های قدیمی مرورگرهای وب بوده‌است. باتوجه به این‌که عمده‌ترین راه نفوذ بدافزارها به کامپیوترهای کاربران، بازدید از شبکه اینترنت است، نقش یک مرورگر امن در سد کردن راه آن‌ها بیش از پیش اهمیت می‌یابد. اما مشکل اینجا است که گاه با وجود به‌روزسازی مرتب مرورگر از سوی شرکت یا بنیاد تولیدکننده آن، بعضی از کاربران نسبت به ارتقای آن جدیت نشان نمی‌دهند. شاید همین امر باعث شد تا گوگل مرورگر کروم خود را با مکانیسم جدیدی عرضه کند و آن به‌روزرسانی نامحسوس بود. بر این اساس، تنها یک‌بار کاربر نسبت به دانلود و نصب کروم اقدام می‌کند و پس از آن وقتی نسخه‌ای جدید منتشر شد، بی‌آن‌که حتی مطلع شود یا نیازی به دخالت او باشد، مرورگر به نسخه جدید ارتقا پیدا می‌کند. هرچند این شیوه با ضعف‌های احتمالی نیز همراه است، اما بنیاد موزیلا نیز نسبت به آن تمایل نشان داده‌است تا جایی که گفته می‌شود، نسخه دهم فایرفاکس چنین قابلیتی را خواهد داشت. در ادامه گزارشی را که گرگ کیزر از کامپیوترورلد تهیه کرده می‌خوانیم.

 موزیلا اعلام کرد: «در سال آتی میلادی قابلیت به‌روزرسانی نامحسوس را به مرورگر فایرفاکس خواهد افزود.» با این اوصاف، فایرفاکس پس از کروم دومین مرورگری خواهد بود که به این صورت به‌روز خواهد شد. در شیوه به‌روزرسانی نامحسوس، بدون این‌که کاربر دخالتی داشته باشد و حتی متوجه شود مرورگر به‌طور خودکار به تازه‌ترین نسخه ارتقا پیدا می‌کند. طبق رویه رایج به‌روزرسانی خودکار را نمی‌توان غیرفعال کرد.  میچل بیکر رئیس بنیاد موزیلا در این‌باره گفت: «این بنیاد در گذشته خیلی دقت می‌کرد که پیش از اعمال هرگونه تغییر در مرورگر فایرفاکس، کاربران را از این موضوع آگاه کند، اما اکنون دریافته‌ که کاربران از اطلاعیه‌های پیاپی بنیاد در این‌باره خسته شده‌اند و می‌خواهند که فرآیند به‌روزسازی به‌طور خودکار و نامحسوس انجام شود.»


برایان باندی، یکی از توسعه‌دهندگان این مرورگر که مشغول کار روی فرآیند به‌روزرسانی نامحسوس است، در یکی از پست‌های وبلاگی خود نوشت، تفاوت بین گذشته و حال در این است که براساس راهبرد جدید موزیلا، هر شش هفته یک‌بار باید نسخه جدیدی از فایرفاکس منتشر شود. بیشتر کاربران نمی‌خواهند درگیر به روزسازی نرم‌افزاری و شماره نسخه‌های جدید شوند، به‌خصوص حالا که هر شش هفته یک‌بار نسخه جدیدی عرضه می‌شود.  گفته او و اطلاعات دیگری که در ‌سایت موزیلا منتشر‌شده نشان‌می‌دهد، که این قابلیت در فایرفاکس 10 که در 31 ژانویه سال 2012 منتشر خواهد شد، به مرحله اجرا خواهد رسید. هرچند برخی نیز احتمال می‌دهند، این ویژگی پیش یا پس از فایرفاکس 10 به این مرورگر افزوده شود.  با اضافه شدن به‌روزرسانی نامحسوس به فایرفاکس، وقتی نسخه جدیدی منتشر شد، این مرورگر هرآنچه را که لازم است در پشت صحنه دانلود و پس از نخستین راه‌اندازی، آن‌را نصب می‌کند. فقط اگر کاربر مرورگر را تا 12 ساعت راه‌اندازی نکرد، موضوع به او اطلاع داده می‌شود. باندی می‌گوید: «شاید موزیلا برای ایجاد مکانیسم به‌روزرسانی نامحسوس، پیام‌های UAC (سرنام User Account Control) را در ویندوز ویستا و ویندوز7 کنار گذاشته و سرویس ویندوز ویژه خود را بسازد. در این‌صورت تنها یک بار به اجازه کاربر نیاز خواهد بود و به‌روزسازی‌های بعدی دیگر باعث آزار کاربران نخواهد بود.


این تاکتیک با آنچه که در گوگل کروم می‌بینیم، فرق دارد. زیرا برخلاف کروم، فایرفاکس به کاربرانش اجازه خواهد داد تا قابلیت به‌روزرسانی نامحسوس را غیرفعال کنند. وقتی موزیلا در آگوست 2010 سرویس به‌روزرسانی نامحسوس را در دستور کار خود قرار داد، آن‌را فقط به نصب اصلاحیه‌های امنیتی محدود کرد که پس از مدت کوتاهی این برنامه متوقف شد. فایرفاکس4 در مارس 2011 و با چند ماه تأخیر منتشر شد، زیرا توسعه‌دهندگان با مشکلات زیادی مواجه شده‌بودند و همین وقفه یکی از عللی بود که باعث شد موزیلا تصمیم بگیرد، فاصله زمانی انتشار نسخه‌های جدید را کاهش دهد.  سال گذشته روبرت استرانگ از توسعه‌دهندگان موزیلا مخالفت خود را با تقلید از کروم مبنی بر کنار گذاشتن پیام‌های UAC اعلام کرد و با بیان این موضوع ‌که این کار گوگل با ریسک‌هایی همراه است، افزود: «کروم به‌روزرسانی نامحسوس را با نصب اجباری کروم در پروفایل کاربر انجام می‌دهد. این کار مشکلاتی به همراه دارد که نمی‌خواهیم ما نیز به آن دچار شویم و از این‌رو از این شیوه دنباله‌روی نخواهیم کرد.»


او ‌رهبری گروهی را که دوباره به راهکار به‌روزرسانی نامحسوس روی‌ آورده‌است، به عهده دارد. موزیلا حتی بدون مکانیسمی برای به‌روزرسانی نامحسوس، کاربران خود را به استفاده از هر نسخه جدید سوق می‌دهد. طبق گفته Net Application، شرکتی که کارش بررسی و تحلیل وب است، نسخه ششم فایرفاکس در نیمه آگوست 2011 منتشر شد و تا ماه سپتامبر بیش از نیمی از فایرفاکس‌های موجود به این نسخه ارتقا یافته‌بودند. بقیه افرادی که هنوز از نسخه‌های 4 و 5 استفاده می‌کنند، تنها سیزده درصد را شامل می‌شوند. برای اطلاعات بیشتر درباره طرح موزیلا برای به‌روزرسانی خودکار فایرفاکس به این آدرسمراجعه کنید.


  
  

شرکت های سازنده

سونیسامسونگال جیتوشیباسیگیتمکستورکریتیوکینگستونگیگابایتهیتاچیفراسولاجیتکادیفایردی لینکترنسندمایکروسافتوسترن دیجیتالتسکوایکس ویژنترکستورای دیتاوین تکای او سیاکرونکوردیاتی پی - لینکتارگوسزایکسلویو سونیککینگ مکسسیلیکون پاورسی نتمتاشاتل تکتلنتسنهایزرمارشالاوپتومارازرنت گیرانرژی سیستمام اس آی

 


90/10/23::: 4:19 ع
نظر()
  
  

با توجه به گسترش شبکه های اجتماعی و افزایش خدمات این شبکه، روز به روز به تعداد کاربران آنها افزوده می گردد. کاربرانی که شاید کمترین آگاهی و اطلاع را از روند کاری این شبکه داشته باشند.
کارشناس معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت: امروزه شبکه‌ها و سایت‌های اجتماعی میلیون‌ها کاربر را از سراسر دنیا به خود جلب کرده‌اند . کاربرانی که شاید کمترین اطلاع و آگاهی را از کارکرد این شبکه ها داشته باشند.
بر اساس گزارشات رسمی سایت های بین‌المللی انتشار بدافزار ها در شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته است، و این امر باعث شده تا امنیت کاربران شبکه‌های اجتماعی به شدت آسیب دیده و مورد سوءاستفاده های گوناگون قرار گیرند.
وی در ادامه گفت: امروز در پلیس فتا شاهد تشکیل شمار زیادی پرونده از کاربرانی هستیم که در شبکه های اجتماعی مورد سوءاستفاده قرار گرفته اند. در این زمینه چند تهدید یا خطرهای برتر موجود در شبکه های اجتماعی اعلام می گردد.
 1.کرم های شبکه های اجتماعی
کرم‌های شبکه‌های اجتماعی، کرم هایی مانند Koobface هستند که به گفته محققین امنیتی، بزرگترین botnet وب 2.0 است. تهدیدی مانند Koobface با شکلها و صورتهای متفاوت، تعریف معمول «کرم» را به چالش می کشد.این کرم که به طور خاص برای انتشار در شبکه های اجتماعی (مانند فیس بوک، MySpace، توئیتر، hi5، Friendster و Bebo) طراحی شده است، هر روزه سیستم های بیشتری را به Botnet بزرگ خود اضافه می کند و حساب‌های کاربری بیشتری را برای ارسال هرزنامه های بیشتر و درگیر کردن سیستم های بیشتر سرقت می‌کند.
 2. سرقت هویت
حملات سرقت هویت نوعی از حملات مهندسی اجتماعی هستند. حملات سرقت هویت از ایمیل‌ها یا وب‌سایتهای خرابکاری که ظاهرا به یک سازمان قابل اطمینان تعلق دارند، برای به دست آوردن اطلاعات از افراد سوءاستفاده می کنند.
3. تروجان‌ها
شبکه‌های اجتماعی به یک مکان امن برای تروجان ها تبدیل شده‌اند.  در برخی موارد تروجان ها قادرند ارزش حساب های بانکی قربانی را برای تصمیم گیری در مورد اولویت سرقت آن حساب مشخص کنند.
4. نشت داده ها
مهمترین کار در شبکه های اجتماعی، «به اشتراک گذاردن» داده های مختلف با دیگران است. متاسفانه بسیاری از کاربران اطلاعات بسیار زیادی را راجع به سازمانی که به آن متعلق هستند، پروژه ها، محصولات، مسائل مالی، تغییرات سازمانی، رسوایی‌ها و سایر مسائل حساس به اشتراک می گذارند.حتی در برخی موارد، زوج هایی که عضو این شبکه های اجتماعی هستند، در مورد مسائل کاری همسر خود یا کاری که بر روی یک پروژه بسیار محرمانه انجام می دهد، اطلاعات حساسی را به اشتراک می گذارند. حتی به اشتراک گذاردن اطلاعات شخصی مانند آدرس محل سکونت و شماره تلفن نیز در این شبکه ها کار خطرناکی است.
5. لینکهای کوتاه شده
 برخی از کاربران از سرویسهای کوتاه کننده URL مانند bit.ly و tinyurl استفاده می کنند تا URL های طولانی را برای فضاهای کوچک و محدود، مناسب سازی کنند. این لینکهای کوتاه شده به ابزاری برای مهاجمان تبدیل شده‌اند تا با استفاده از آنها، کاربران نا‌‌‌آگاه را برای کلیک بر روی لینک یک بدافزار ترغیب کنند.           
6. شناسایی افراد ارزشمند
یکی از کلیدهای اصلی تهدیدات دائمی، جمع‌آوری اطلاعات افراد ارزشمندی است که با استفاده از آنها، می توان به سیستم‌های مهم و حساس دسترسی پیدا کرد. در این مورد، شبکه‌های اجتماعی می‌توانند گنجینه‌ای از داده‌ها در مورد این افراد باشند. کسانی که به این اطلاعات ارزشمند دسترسی پیدا می‌کنند، از آنها برای توسعه حملات خود، نصب بدافزارها و تروجان ها و در نهایت دسترسی به سیستم های حساس و مهم استفاده می کنند. بنابراین در حالی که شبکه های اجتماعی مستقیما به این افراد مرتبط نیستند، یک منبع داده بسیار ارزشمند برای آنها به حساب می آیند.
7. جعل درخواست بین سایتی (CSRF)
اگرچه این مساله نوع خاصی از حمله به حساب نمی آید و بیشتر شبیه به تکنیکی برای گسترش یک کرم شبکه اجتماعی پیچیده است، ولی حملات جعل درخواست بین سایتی، از اعتمادی که یک سایت شبکه اجتماعی به کاربر خود و مرورگر وی دارد، سوء استفاده می کند. بنابراین تا زمانی که برنامه شبکه اجتماعی، سرآیند (هدر) فرد مراجعه کننده را بررسی نمی کند، یک فرد مهاجم می تواند به سادگی یک تصویر را در جریان وقایع یک کاربر به اشتراک بگذارد که کاربران دیگر با کلیک بر روی آن، دچار یک حمله شده و یا باعث انتشار آن حمله گردند
8. جعل هویت 
حساب‌های کاربری افراد مشهور زیادی در شبکه‌های اجتماعی که دارای هزاران دنبال کننده هستند،تاکنون هک شده اند. علاوه بر این، افراد زیادی با جعل هویت افراد مشهور، صدها و هزاران فالوئر در توئیتر جمع کرده‌اند و سپس باعث شرمساری فردی که هویت او را جعل کرده اند، شده‌اند. در حال حاضر توئیتر، جاعلان هویت را که سعی می کنند فالوئرهای خود را گمراه نمایند از حساب های کاربری خود حذف می‌کند. البته بسیاری از این جاعلان هویت، بدافزار منتشر نمی‌کنند. ولی برخی از حساب های کاربری هک شده، قطعا حاوی بدافزار نیز هستند.
9. اعتماد
نقطه اشتراک میان تمامی تهدیداتی که در بالا فهرست شد، اعتماد زیادی است که کاربران به این برنامه های شبکه های اجتماعی دارند. اغلب مردم به لینک ها، تصاویر، فیلم ها و فایل های اجرایی که از طرف دوستان آنها‌ ارسال شده است اعتماد می‌کنند، مگر اینکه چند بار از این طریق دچار مشکل شده و با خطری روبرو شوند. برنامه های شبکه های اجتماعی هنوز به اندازه کافی تهدیدات خود را برای کاربران به نمایش نگذاشته اند. در نتیجه همچنان کاربران، اطلاعات حساس خود را در این شبکه ها به اشتراک گذاشته و بر روی لینک های ارسال شده توسط دوستان خود، به سادگی و با اطمینان کلیک می‌کنند.
کارشناس پلیس فتا در پایان با بیان اینکه کاربران با دقت بیشتری عضو شبکه های اجتماعی شوند افزود : عضویت نا‌آگاهانه در این شبکه ها می‌تواند به افراد آسیب های جبران ناپذیری وارد نماید تا حدی که حتی آبروی فرد به خطر بیافتد بنابراین هنگام عضویت در شبکه اجتماعی، از به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی و خانوادگی به شدت  خودداری نمایید.


  
  

هرزنامه یا اسپم (E-mail spam)، سوءاستفاده‌کردن از سیستم انتقال پیام است (شامل اکثر وسایل انتشار رسانه‌ای، سیستم‌های تحویل دیجیتال) که به پیام‌های گروهی و ناخواسته اطلاق می‌گردد. 

کارشناس معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتا گفت:  بیشترین فرم شناخته شده هرزنامه، هرزنامه‌های پست الکترونیک است. گرچه این کلمه در رسانه‌های دیگری همچون: هرزنامه instant messaging، هرزنامه گروه‌های خبری، هرزنامه موتورهای جستجو وب، هرزنامه در بلاگ‌ها، هرزنامه در تبلیغات طبقه بندی شده آنلاین، هرزنامه در پیام‌های گوشی‌های همراه، هرزنامه در انجمن‌های اینترنتی، فکس‌های ناخواسته، هرزنامه در شبکه‌های اجتماعی و هرزنامه در شبکه‌های اشتراک فایل هم دیده می‌شود.
وی افزود: هرزنامه‌ها در حوزه فضای مجازی دارای اثرات مخرب فراوانی است که در این قسمت فقط به هرزنامه های پست الکترونیک بسنده می کنیم.
این کارشناس تصریح کرد: هرزنامه(Spam) یکی از جنبه های منفی و آزار دهنده استفاده از خدمات پست الکترونیکی و در بسیاری از مواقع یکی از راه‌های آلوده شدن سیستم های کامپیوتری به انواع ویروس است. سرویس پست الکترونیک اغلب دانشگاه ها از مکانیسم های مختلفی برای شناسایی هرزنامه ها استفاده می‌نماید که بر اثر آن بسیاری از آنها حذف شده و یا به فولدر SPAM کاربر ارسال می شود. با این وجود هنوز تعدادی از هرزنامه‌ها شناسایی نشده و به کاربر ارسال می‌شود. هر چند از دریافت نامه‌های الکترونیکی ناخواسته راه گریزی نیست ولی با رعایت پاره‌ای از موارد می‌توان تعداد هرز نامه‌های دریافتی را کاهش داده و از صدمات ناشی از آن ها جلوگیری‌کرد.


  
  
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >