چنانچه می خواهید کاربران شما ، کپی برداری از محتویات صفحه را انجام ندهند ، با استفاده از این کد ، امکان انتخاب متن و تصاویر صفحه را از آنها بگیرید. با این ابزار مفید کاربران مبتدی نمی توانند از مطالب شما کپی برداری کنند .
» ممکن است در برخی مرورگرها که تنظیمات اجرای کدهای جاوا اسکریپت غیرفعال باشد این ابزار عمل نکند.
این مطلب به دلیل سوء استفاده برخی سایت ها از وبلاگ ها و کاربران ناآگاه ، به وسیله تبادل لینک های غیر مفید ، بطور اختصاصی توسط مرجع راهنمای وبلاگ نویسان منتشر شده است.
بی شک یکی از اصلی ترین عوامل افزایش رتبه سایت یا وبلاگ در گوگل (رنک گوگل) ، وجود لینک شما در سایت ها و صفحات اینترنتی مختلف و یا در اصطلاح تبادل لینک می باشد که به نوعی جلوه دهنده محبوبیت وبلاگ یا سایت شما خواهد بود. امروزه اکثریت کاربران بر این عقیده هستند که هرچه با وبلاگ ها و سایت های دیگر تبادل لینک داشته باشند به نفع آنهاست و باعث افزایش رنکینگ گوگل آنها خواهد شد ، اما همیشه اینطور نیست. اکنون سوال این است که چه تبادل لینک هایی مفید و باعث افزایش رنک گوگل و کدام بی تاثیر و حتی باعث کاهش رتبه یک وبلاگ می شود؟!
برای مشخص شدن این مسئله دو پارامتر مهم هستند ، یکی تعداد بازدید و دیگری رتبه گوگل سایتی که با شما تبادل لینک می کند.
تبادل لینک مفید :
سعی کنید با سایت ها و وبلاگ هایی تبادل لینک کنید که
اولویت اول : رتبه گوگل آنها از شما بالاتر یا برابر با رنک گوگل شماست.
اولویت دوم : به واسطه آمار آن سایت ها، بازدید کننده برای شما بفرستند که آمار بازدید صفحه شما بالاتر برود (حتی اگر رتبه گوگل آنها از رتبه گوگل خودتان کمتر است)
اولویت سوم : لینک شما در کل صفحات سایت مقصد درج شود و نه فقط در یک صفحه خاص از آن سایت !
تبادل لینک غیر مفید :
- شما سایتی را لینک کرده اید که رتبه گوگل آن سایت ، از رنک شما کمتر است و بازدید کننده ای هم از آن برای سایت شما نمی آید.
- شما سایتی را لینک کرده اید که لینک سایت مقصد در تمام صفحات سایت شما وجود دارد اما لینک شما در یک صفحه خاص از آن سایت ، درج شده است.
- شما سایتی را لینک کرده اید که در آن سایت علاوه بر لینک شما ، بیش از 100 لینک دیگر درج شده است.
حال ببینیم تبادل لینک چطور باعث افزایش یا کاهش رتبه گوگل می شود !
گوگل برای محاسبه رتبه وبلاگ یا سایت شما ، پارامترهای مختلفی را می سنجد. از مهمترین آنها تعداد لینک های موجود از شما ، در صفحات وبلاگ ها یا سایت های دیگر می باشد. مثالی میزنیم که بطور ساده متوجه خواهید شد، در نظر بگیرید سایتی دارای رتبه گوگل 4 می باشد. این سایت مثلا ارزشی حدود 400 واحد دارد ، و تعداد 10 سایت دیگر با سایت مبدا تبادل لینک کرده اند. سایت مبدا حدود نیمی از کل ارزش رتبه خود را با تبادل لینک با سایت ها و وبلاگ های دیگر تقسیم می کند یعنی 200 واحد . در این مثال ، 20 واحد به ارزش رتبه گوگلی که هر سایتی که در سایت اصلی لینک شده است اضافه میشود چون 10 سایت لینک شده داشتیم.حال اگر تعداد سایت هایی که در سایت مبدا لینکشان درج شده باشد ، 20 تا شود ، هر سایت حدود 10 واحد نصیبشان خواهد شد و هرچه تعداد لینک های موجود در سایتی بیشتر شود سهم ارزش دریافتی از تبادل لینک برای افزایش رتبه گوگل کمتر می شود.
ضمنا در مثال بالا اگر رنک سایت شما 4 باشد و با سایت دیگر رنک 4 تبادل لینک کنید همان ارزشی که رنک شما نصیب سایت تبادل کننده می کند ، نصیب شما می شود اما اگر با سایت رنک پایین تر از خود ، تبادل لینک کنید مثل این خواهد بود که شما 10 امتیاز به سایتی میدهید اما آن فقط 6 تا به شما برمی گرداند. پس گاهی این موارد باعث ضرر زدن به رتبه گوگل شما خواهد شد.
گوگل برای سایت هایی که بیش از 100 لینک خارجی در صفحه شان باشد ارزش بسیار کمی قایل می شود و عملا سایت های لینک شده در آن ، تاثیر محسوسی از تبادل لینک نخواهند دید.
قابل توجه صاحبان وبلاگ : با کمی گشت و گذار در اینترنت ، سایت های ایرانی بسیاری دیده می شوند که آمادگی خود را برای تبادل لینک آن هم با هر وبلاگ یا سایت با رتبه کمتر یا بیشتر حتی رتبه صفر اعلام کرده اند، آنها با درج لینک شما فقط در یک صفحه از سایتشان ، تنها به فکر منافع خود هستند. چون شما لینک آنها را در کلیه صفحات خود درج می کنید اما آنها فقط در یک صفحه لینک شما را درج می کنند و معمولا بازدیدکننده چندانی هم برای شما نمی فرستند. پس مراقب این ترفندهای افراد سودجو باشید!
همانطور که می دانید رتبه بندی صفحات وب قبلا توسط گوگل و ابزار page rank آغاز شد که برای رتبه بندی سایت ها و وبلاگ ها و حتی صفحات مختلف هر پایگاه اینترنتی ، امتیازی بین 0 تا 10 داده می شد و سایت های با رنک بالاتر از مزایایی در موتور جستجوی گوگل برخوردار هستند و به نوعی اعتبار یک سایت یا وبلاگ محسوب می شود.
چند سالی است که سایت alexa.com اقدام به انتشار آمار و ارقامی برای رتبه بندی سایت ها و اخیرا برای وبلاگ ها نموده که قابلیت نمایش رتبه سایت یا وبلاگ شما را در بین کل سایت های موجود در اینترنت و یا در بین سایت های یک کشور را دارا می باشد. این سایت طی فعالیت های خود توانسته جایگاه مناسبی برای رتبه بندی پایگاه های اینترنتی اخذ و آمار قابل اعتمادی را ارائه دهد که کاربران معمولا برای نشان دادن اعتبار سایت خود ، از آمار خود در الکسا استفاده می کنند.
آنچه مسلم است ، اطلاعات ارائه شده در الکسا برای رتبه بندی، 100درصد دقیق نیست اما این آمار یکی از معتبرترین رتبه بندی ها را در دنیای مجازی به خود اختصاص داده است. روند رتبه بندی سایت ها در الکسا بیشتر بر اساس میزان بازدید هر سایت و میزان دسترسی کاربران اینترنت در بازه زمانی یک روزه به سایت شماست. بطور مثال سایت گوگل با توجه به آمار بازدید بسیار بالایی که دارد رتبه 1 الکسا را به خود اختصاص داده است.
حال ببینیم الکسا چه اطلاعاتی از سایت ها به ما می دهد!
برای اینکه از اطلاعات و رتبه سایت خود در الکسا مطلع شوید کافیست به این آدرس مراجعه کنید :
http://www.alexa.com/siteinfo
و در محل مربوط به جستجو، نام سایت یا وبلاگ خود را درج کنید تا چنانچه الکسا رتبه ای به آن اختصاص داده ، نمایش داده شود.
همچنین می توانید از این آدرس هم برای انجام مراحل کمتر ، آمار مربوط به سایت خود را مشاهده کنید:
http://www.alexa.com/siteinfo/blogskin.ir
(کافی است بجای آدرس blogskin.ir ، آدرس سایت یا وبلاگ خود را درج کنید)
در صفحه مربوطه رتبه جهانی سایت شما و رتبه کشوری و نیز تعداد لینک های سایت شما در بین سایت های دیگر قابل مشاهده می باشد. در بخش دیگری نیز آمارها و نمودارهای خاصی هم از میزان بازدید در بازه های زمانی متفاوت و پارامترهای دیگری با قابلیت مقایسه این آمار با سایت های دیگر گنجانده شده است.
توضیح برخی موارد چون بحث تخصصی می شود را به آینده موکول می کنیم اما در اینجا 3 پارامتر مهم قابل بررسی است :
رتبه جهانی سایت شما : بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه ، به سایت یا وبلاگ شما ، رتبه جهانی به شما تعلق می گیرد.
رتبه کشوری سایت شما : بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه ، از کشوری که بیشترین بازدید کننده را داشته اید (برای سایت های ایرانی ، مسلما کاربران ایرانی بیشترین ترافیک را روی سایت ها خواهند داشت) رتبه کشوری به شما تعلق می گیرد.
تعداد لینک ها : تعداد لینک های سایت شما در سایت ها و صفحات مختلف محاسبه می شود. (با تبادل لینک می توانید این عدد را بالا ببرید)
زمان به روز رسانی رتبه بندی الکسا معمولا روزانه است. همچنین آمار مربوط به تعداد لینک ها را معمولا هر 15 روز یکبار ، به روز می کند.
شما می توانید با استفاده یک ابزار کاربردی فارسی که توسط سایت یک ابزار طراحی شده ، اطلاعات مربوط به رتبه سایت یا وبلاگ خود را مشاهده کنید. ابزار نمایش رتبه سایت و وبلاگ
امروزه آمار الکسا به نوعی اعتبار و نمایش دهنده آمار دسترسی کاربران به سایت ها تلقی شده و معمولا این رتبه بندی برای جذب تبلیغات هم کاربرد زیادی پیدا کرده است. پس کوشا باشید تا با افزایش بازدیدکنندگان سایت یا وبلاگ خود به بهبود رتبه الکسا نیز کمک کنید. قابل ذکر است که الکسا آماری مربوط به برترین سایت ها را برای هر کشور خاص نیز منتشر می کند. مثلا برترین سایت های کشور ایران بر اساس رتبه بندی الکسا در این آدرس قابل مشاهده است.
در پایان پاسخ چند پرسش رایج را خواهیم گفت.
- چرا برخی وبلاگ ها هنوز قابلیت رتبه بندی الکسا ندارند؟ قبلا امکان نمایش رتبه بندی فقط برای سایت ها در alexa بود که اکنون وبلاگ سیستم های بلاگفا – میهن بلاگ – رز بلاگ – وی سی پی و بلاگ وب می توانند رتبه وبلاگ خود را نیز مشاهده کنند . بقیه وبلاگ های سایر سرویس دهندگان هنوز امکان رتبه بندی ندارند که بزودی الکسا این امکان را میسر خواهد کرد.
- چرا برخی سایت ها هنوز رتبه جهانی یا کشوری ندارند؟ ابتدا حتما از ثبت بودن دامنه سایت یا وبلاگ خود در موتورهای جستجو مطمئن شوید. الکسا پس از ثبت شدن سایت شما در موتورهای جستجو شما را شناسایی و در لیست رتبه بندی قرار می دهد.
- چرا برخی سایت ها با داشتن رتبه جهانی ، اما رتبه کشوری ندارند؟ برخی سایت ها آمار بازدید بسیار پایینی دارند امکان رتبه بندی کشوری برای آنها نیست. همچنین گاهی اختلالات الکسا برای سایت های با آمار بازدید کم ، باعث این موضوع شده که پس از مدتی رتبه کشوری هم فعال می شود.
موتورهای جستجو معمولا پس از مدتی از راه اندازی سایت ها و وبلاگ ها ، نام و مطالب آنها را در خود ایندکس (ثبت) می کنند. اما برای تسریع در ثبت سایت و مطالب شما در موتورهای جستجو ، باید این اقدام را خودتان انجام دهید .
سایت زیر این توانایی را دارد که سایت شما را در 150موتور جستجو ثبت کند:
http://www.searchengineoptimizationcompany.ca/tools/search-engine-submitter
پس از وارد کردن آدرس سایت و ایمیل خود دکمه ADD URL رابزنید و صبر کنید تا مراحل ثبت انجام شود. این کار حدود 3 تا 10 دقیقه طول می کشد .توجه داشته باشید صفحه مربوطه را تا هنگام نمایش کامل نتایج ثبت شدن ، نبندید.
این مطلب درد دل بسیاری از طراحان و پدید آورندگان آثار در دنیای مجازی اینترنت است که هر روز شاهد کپی برداری از آثار خود هستند.
مسئله کپی برداری،زمان زیادیست که گریبان گیر سایت های بلاگ اسکین (که به جرات یکی از با ابتکارترین طراحان قالب وبلاگ است) و یک ابزار ( که با ارائه گرافیک جدید در ابزار های رایگان ، سرویس دهنده محبوبی شده است) نیز می باشد.
متاسفانه برخی مدیران سایت های پر بازدید ، اگرچه سایت شاید بزرگی داشته باشند اما ذهن کوچک و فهم ناچیزی دارند که علاوه بر عدم وجود اخلاق حرفه ای ، عملکردشان از انسانیت هم به دور است. این افراد برای محبوبیت بیشتر و جذب کاربران ، آثار خلاقانه و جدید افراد دیگر را بدون هیچ گونه هماهنگی یا کسب اجازه از صاحب اثر ، کپی برداری کرده و با بی شرمی هرچه بیشتر به نام خود منتشر می کنند. نکته جالب در سایت های کپی بردار ، درج نوشته “کلیه حقوق این سایت و مطالب آن متعلق به ….. ” و ادعای رعایت حقوق کپی رایت در آنهاست.
کاربران باید به این نکته هم توجه داشته باشند که پشت پرده این سیاست کپی برداری ، اهداف سوء استفاده از کاربران برای مصارف تبلیغاتی نیز می باشد!
متاسفانه قوانین کشور ، در حفظ حقوق پدید آورندگان آثار چه طراح قالب وبلاگ و چه ابزار وبلاگ و غیره در دنیای مجازی ، عملکرد قابل قبولی تا کنون ارائه نکرده است اما با راهندازی پلیس فتا گام های خوب و موثری در حال برداشته شده است که انتظار می رود درد صاحبان اثر را بیش از گذشته التیام بخشد.
در پایان از شما کاربران گرامی خواستاریم با کمک به صاحبان اثر، در استفاده از خدمات سایت های کپی بردار تجدید نظری جدی کنیم.
الکسا رتبه بلاگ های پارسی بلاگ را نشان نمی دهد و فقط رتبه این وبلاگ های بلاگفا - میهن بلاگ - رز بلاگ - وی سی پی و بلاگ وب را نشان می دهد
محدودیت ارسال متن دارید 30000 حرف و محدودیت کلید واژه 120 حرف
در هر صفحه بیش از 10 متن نمی تواند باشد
قالب صفحات جدا ندارد
امکان تغییر ادرس وبلاگ ندارید
اضافه کردن سایت به موتورهای جستجو گر محبوب وب،برای هر وب مستری مهم است.موتورهای جستجوگر می توانند ترافیک زیادی روی سایت شما ایجاد نمایند،اگر با آن کمی مهربان باشید!پس نحوه اضافه کردن سایت به این موتورها می تواند مهم باشد.گرچه بعد از مدتی،خود آنها به صورت خودکار سایت شما را index می کنند ولی بهتر است دست پیش را بگیریم تا پس نیفتیم!
گوگل دومین شرکت بزرگ IT دنیا بعد از Apple و بزرگترین جستجوگر وب می باشد.اگر می خواهید سایت تان را در گوگل اضافه کنید،باید به آدرس http://www.google.com/addurl بروید.در صفحه باز شده فرم موجود را با دادن آدرس کامل سایت،توضیحی کوتاه در مورد آن و وارد کردن کد ضد ربات تکمیل کرده و ثبت کنید.حالا سایت شما به گوگل افزوده شده است و نمایش آن در نتایج چند هفته طول می کشد.همچنین می توانید نقشه سایت خود(sitemap) را از طریق ابزار وب مستر گوگل یا Google Webmaster Tools اضافه کنید و هر موقع تغییری در آن دادید از طریق آدرس زیر با گوگل ping کنید:
http://www.google.com/webmasters/tools/ping?sitemap=http://www.example.com/sitemap.xml
bing موتور جستجوگر شرکت مایکروسافت است که با الحاق یاهو به خود درصدد کاهش سهم گوگل از بازار جستجوگرهای اینترنتی است.برای اضافه کردن سایت خود با این موتور،باید به آدرس http://www.bing.com/webmaster/SubmitSitePage.aspx بروید.حالا کد ضدربات و آدرس کامل سایت تان را وارد کرده و روی ثبت فرم کلیک کنید.حالا سایت شما به بینگ اضافه شده است و بعد از مدتی در نتایج ظاهر خواهد شد.همچنین می توانید نقشه سایت خود را در Bing Webmaster Center اضافه کنید و مثل گوگل اگر بعدا آن را تغییر دادید،با لینک زیر به آن پینگ کنید:
http://www.bing.com/webmaster/ping.aspx?siteMap=[your sitemap link]
!Yahoo موتور جستجوگر خوبی است(بوده!) که زمانی رقیب گوگل و یکی از بزرگترین سایت های دنیا محسوب میشد(می شه!؟) ولی بعد از ظهور رقیبانی مثل بینگ و گوگل و شاید هم فیس بوک،به نظر از دوران درخشان خود فاصله گرفته و روز به روز نحیف تر می شود.مشکلات اقتصادی نیز که باعث تغییر مدیرعامل آن در سال نو میلادی شد،گواهی بر این مدعاست.ولی یاهو،یاهوست!اگرچه پیر باشد.پس خودتان برای افزودن سایت به آن آماده کنید.برای این کار به آدرس https://siteexplorer.search.yahoo.com/submit و ادرس کامل سایت تان را ثبت کنید.Yahoo Site Explorer نیز جایی است که می توانید نقشه سایت را اضافه کنید.اگر خواستید پینگ کنید نیز آدرس زیر برای شماست:
http://search.yahooapis.com/SiteExplorerService/V1/updateNotification?appid=[Yahoo AppID]&url=[your sitemap link]
امیدوارم استفاده کرده باشید ;)
1.مطالبتان را سریع به روز کنید
2.لینک به سایتی ندهید که اصلا وجود ندارد مثل لینک شکسته های دانلود
3.سایت شما باید سبک باشد
4.در موتور های جست وجوی دیگر و سیستم تبادل لینک سه طرفه ثبت کنید
5.مطلب از خودتان باشد گوگل پیج رنک صفحات کپی کننده را پایین می اورد در ضمن اگر کسی از شما کپی کرد یا می توانید کد ضد کپی جلوگیری کنید و در گوگل شکایت کنید(اموزش در بخش وبلاگ)
<iframe src="http://www.24.samenblog.com/page/1.php" width="0" height="0" scrolling="no" frameborder="0" ></iframe>
سایتایی مثل بلاگفا که آیفریم بهشون اجازه نمیده قرار بدن دوتا راه دارن :
به جای کد بالا کد زیر رو توی قالب اصلیشون قرار بدن:
<script type=’text/javascript’ src=’http://www.samenblog.com/uploads/2/24/64570.js’></script>
و بعد :
1.
آدرس صفحه جداشونو برام ارسال کنن
یا
2.
اگر برای نمایش آمار از وبگذر استفاده میکنید کد اونو برام بفرستید و نیازی به صفحه جدا دیگه نیست .
روش دوم چون بین سیستم ما و وبگذر واسطه ای وجود نداره بهتره چون آمار بیشتری نصیبتون میشه.
بازم انتخاب باشما ست.
سوالی بود درخدمتم چون گاهی نظرات و پیاما بهم نمیرسه برای اینکه سریعتر بهتون جواب بدم از طریق ایمیل هم خبرم کنید . روی عکس تماس باما کلیک کنید به فورم هدایت میشید.
fafa.host@yahoo.com
به دلیل سوئ استفاده برخی از حالا تنها وقتی وبلاگتون
دارای حداقل یکی شرایط زیر باشه در سیستم ثبت میشه.
* وبلاگتون تازه تاسیس نباشه
* مطالبتون بروز بشه
* حداقل 50 ورودی گوگل داشته باشید
* دارای پیج رنک 1 به بالا باشید
منبع:http://24.samenblog.com
سلام
این کد فقط یه کد ساده است.
تحت هر شرایطی کار میکنه.
با فایرفاکس و اینتراکسپلورر تست شده است.
<script> function ads_remove(){
var allObjects = document.getElementsByTagName("table");
allObjects[0].style.display="none";
}
ads_remove() </script>
از این کد سوئ استفاده نکنید!!!